cinc de swing

title or description

Si algú encara es pensa que el trance es propietat privada de la música techno que es comenci a qüestionar els propis prejudicis. Perquè hi ha molta música que et pot posar en trance i no sols música, també perquè no dir-ho fer mitja o ganxet, què hos he d'explicar... Per la festa trico-trance tindrem el plaer de disfrutar d'aquest fantàstic grup de Jazz Manouche que es diu cinc de swing. Fan versions de django reinhart i altres músiques gipsys. Qui no ha vist tiempo de gitanos de l'Emir Kusturica? ... suposo que algú l'haurà vist.

title or description

També volem agraïr a l' amic Joan Vinyals i a tot el grup el seu interés desinteressat. Des d'aquí hos podem assegurar que valdrà la pena participar en la primera experiència tricotrance del món mundial. Ni que sigui perquè es una cosa diferent, no?

*i si vols saber més coses de
cincdeswing
fes-l'hi un click aquí al cim.

cinc de swing

Comments

Anonymous said…
Me gusta leer vuestro blog pero a veces no entiendo la mitad porque no se catalán.Un saludo.
perdona anonymous. En el blog dice que en la fiesta tricotrance tendremos a este grupo de música como invitado para alegrar la fiesta. Pero si quisieras aprender algo de catalán yo te animo, pués es muy fácil y divertido. Para empezar te pongo un link con un traductor de catalán, esto te ayudará bastante.

http://traductor.gencat.net/jsp/go2text.jsp?locale=es

Popular posts from this blog

el patrón Tura Maeve