Vols fer el teu primer shawl?

Atreveix-te! I aprofita que ara et proposem una manera fàcil i divertida per començar. Un taller de dos sessions. Un cop fet aquest curs et semblaran senzills tots aquells calats que ara veus tan complicats.

El curs es farà en dos dissabtes. El nivell que necessites es força bàsic però cal que ja hagis practicat una mica havent fet almenys un parell de bufandes, per tenir un xic de soltura. Es realitzaran dues peces.  El chal es el Zetor Scarf de Jatta Saauko i la bufanda es la Haruho Scarf de Mari Muinonen. Cal portar una copia dels 2 patrons a la clase.  Des de aquí un agraïment a les disenyadores que ens permeten usar els seus patrons de manera gratuïta!!
 
El preu és de cinquanta euros per a un total de 8 h. El material va apart.  Es recomanen unes agulles de 3.5-4 mm Addi lace. I dues madeixes de 50 gr en colors clars (millor si son colors diferents, una per a cada peça).  Es recomana una llana llisa, sense pels per començar, per exemple un malabrigo lace és perfecte per aquest tipus de treball. 

La primera sessió serà el dissabte 23 de Maig de les 16:30 fins a les 8:30 i la segona el dissabte 30 de Maig amb el mateix horari. Ah! i ja només queden 5 3 places.

Comments

Isthar said…
No consigo entrar en la tienda?! Sale un error
Rut said…
Hola! Que tornareu a fer el taller?
No Rut, en principi no el tornarem a fer. Perquè la profe s'en va a viure a Alemanya a partir del mes vinent.

Popular posts from this blog

el patrón Tura Maeve